Politica de confidențialitate

expo print S.R.L. considera ca este important sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastra.

Prezenta Politica de Confidentialitate are rolul de a va informa cu privire la modul in care prelucram, respectiv colectam, utilizam, facem schimb de si protejam datele dvs. cu caracter personal, atunci cand utilizati produsele si serviciile noastre, site-ul nostru, precum si atunci cand interactionati in orice modalitate cu egift

1. Principiile ce guverneaza prelucrarea datelor cu caracter personal

  • Colectarea datelor dvs. se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime. Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri.
  • Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate.
  • Procesarea datelor dvs. se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta.
  • Toate datele dvs. vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara.
  • Datele dvs. nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor.
  • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

2. Ce sunt datele cu caracter personal

Date cu caracter personal reprezinta orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata).

Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana vizata, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon.

3. Datele cu caracter personal colectate

Categoriile de Date cu caracter personal cu privire la dvs. pe care le prelucram si modul in care le prelucram pot varia in functie de produsele si serviciile pe care le utilizati si la care subscrieti, modul in care utilizati produsele, serviciile si site-ul egift si modul in care ati interactionat cu egift.

Datele pe care le putem colecta cu privire la dvs.:

a) Numele, varsta, data nasterii, cetatenia, adresa, codul numeric personal, documentul de identitate, numarul dvs. de telefon fix si/sau mobil, adresa de e-mail, precum si cardul de credit / debit sau alte detalii de plata;

b) Educatie, datele profesionale (experienta profesionala, recomandari, certificari);

c) Informatii despre achizitiile dvs. de produse si servicii ale Egift;

d) Informatii despre utilizarea de catre dvs. a site-ului si/sau a aplicatiei noastre – date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre; date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.

e) Comunicatiile pe care le faceti cu noi sau pe care le directionati catre noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri si retele de socializare

4. Egift prelucreaza date cu caracter personal in scopuri determinate

EGIFT SOFT S.R.L. va colecta, utiliza si divulga datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

a) Pentru analizarea conformitatii pregatirii dumneavoastra cu cerintele postului, in situatia in care prelucrarea datelor se face in urma receptionarii unui CV din partea dvs.;

b) Pentru contactarea dvs. in vederea desfasurarii unui interviu pentru ocuparea unui post in cadrul Egift;

c) Daca v-ati dat consimtamantul in acest sens, pentru a va pastra CV-ul si a va contacta pentru recrutari viitoare;

d) Pentru prestarea serviciilor noastre:

  • Pentru a va furniza produsele sau serviciile relevante, precum si pentru a va contacta cu mesaje privind modificari ale produselor sau serviciilor;
  • Pentru a va factura pentru utilizarea serviciilor noastre, sau pentru a va retrage suma corespunzatoare din credit;
  • Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ati furnizat sunt pe cale sa expire sau nu putem incasa plata;
  • Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu serviciile noastre;
  • Pentru a va furniza informatii la zi in legatura cu serviciile noastre;
  • Pentru a gestiona relatia noastra cu dvs. ca si client si pentru a ne imbunatati serviciile si experienta dvs. cu noi;

e) Daca v-ati dat consimtamantul in acest sens, in scop de marketing, pentru:

  • verificarea identitatii, evaluarea nevoilor dvs. si furnizarea de recomandari cu privire la ce tipuri de servicii se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.;
  • transmiterea de comunicari periodice cu privire la serviciile noastre, imbunatatiri aduse acestora, oferte sau campanii promotionale;

In plus, va putem prelucra datele cu caracter personal in vederea satisfacerii unor interese legitime precum:

  • prevenirea, detectarea si investigarea infractiunilor, inclusiv frauda si spalarea de bani sau finantarea actelor de terorism, precum si analizarea si gestionarea riscurilor comerciale,
  • gestionarea si pregatirea rapoartelor in scopuri interne, solicitarea de feedback sau participarea la sondaje, precum si efectuarea de cercetari si/sau analize in scopuri statistice sau in alte scopuri, astfel incat sa ne putem stabili serviciile, sa intelegem comportamentul clientilor, preferintele si tendintele pietei si sa putem revizui, dezvolta si imbunatati calitatea produselor si a serviciilor noastre.

5. Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.

Accesul la datele personale este strict limitat personalului Egift si colaboratorilor Egift care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

6. Divulgarea datelor cu caracter personal altor terte parti

Cu respectarea prevederilor legale aplicabile, datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate, pentru scopurile indicate mai sus (dupa caz) urmatoarelor entitati sau terte parti din Romania sau din Spatiul Economic European:

  • agenti, contractori sau furnizori de servicii care asigura servicii operationale Egift, precum servicii de curierat, telecomunicatii, IT, plati, prelucrare, formare, stocare, arhivare, servicii de investigatii aferente asistentei pentru clienti sau alte servicii catre Egift;
  • daca sunteti de acord, vanzatori sau furnizori terti in legatura cu promotiile si serviciile oferite de Egift;
  • consilieri profesionisti, precum avocati;

Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, nu vom transfera datele dumneavoastra cu caracter personal in afara Spatiului Economic European. Masuri de protectie determinate vor fi implementate in situatia unui astfel de transfer, iar dumneavoastra veti fi notificati in consecinta.

7. Securitatea procesarii


Egift va depune toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal aflate in posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor masuri rezonabile de securitate in vederea prevenirii accesarii, colectarii, utilizarii, divulgarii, copierii, modificarii sau aruncarii neautorizate, precum si a altor riscuri similare.

In timp ce ne straduim sa va protejam datele cu caracter personal, nu putem sa ne asumam raspunderea si nici sa asiguram securitatea informatiilor pe care le transmiteti prin internet si va indemnam sa luati toate masurile de precautie pentru a va proteja datele cu caracter personal atunci cand utilizati astfel de platforme. Va recomandam sa va schimbati des parolele, sa utilizati o combinatie de litere si cifre si sa va asigurati ca utilizati un browser securizat.

8. Drepturile dumneavoastra

Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal:

a) De a solicita informatii privind detinerea de informatii personale despre dvs. si, daca da, despre ce informatii este vorba si de ce Egift le detine/foloseste.

b) De a solicita accesul la informatiile dvs. personale prelucrate de Egift.

c) De a solicita rectificarea informatiilor personale pe care Egift le detine in legatura cu dvs.

d) De a solicita stergerea informatiilor dvs. personale detinute de Egift.

e) De a va opune prelucrarii informatiilor dvs. personale in cazul in care Egift se bazeaza pe un interes legitim (sau pe cel al unei terte parti) si exista ceva despre situatia dvs. specifica care va face sa doriti sa obiectati asupra prelucrarii pe acest motiv. De asemenea, aveti dreptul sa faceti obiectii in cazul in care prelucram informatiile dvs. personale in scopuri de marketing direct.

f) De a va opune cu privire la luarea automata a deciziilor, inclusiv analiza profilului, respectiv sa nu faceti obiectul niciunei decizii automate ca urmare a utilizarii informatiilor dvs. cu caracter personal sau a analizei profilului dvs.

g) De a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal.

h) De a solicita transferul datelor dvs. cu caracter personal intr-o forma electronica si structurata catre dvs. sau catre o alta parte – dreptul la „portabilitatea datelor”.

i) De a va retrage consimtamantul in orice moment in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal care sunt prelucrate de Egift in baza consimtamantului dvs.

j) Dreptul de a inainta o plangere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal). Pentru exercitarea drepturilor enumerate mai sus la lit. a), b) si h), va rugam sa folositi Formularul de acces ladatele cu caracter personal de pe site-ul nostru, www.egift.ro

Pentru exercitarea celorlalte drepturi, va rugam sa contactati DPO Egift la adresa de email: dpo@egift.ro.

Nu va trebui sa platiti o taxa pentru a va accesa informatiile personale (sau pentru a va exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil sa percepem o taxa rezonabila daca solicitarea dvs. de acces este evident nefondata sau exagerata. De asemenea, putem refuza sa dam curs cererii in astfel de situatii.eegift

 

Acest magazin vă solicită să acceptați cookie-uri pentru performanță, media și publicitate. Mediile sociale și cookie-urile de publicitate ale unor terțe părți sunt utilizate pentru a vă oferi funcții de social media și anunțuri personalizate. Acceptați aceste cookie-uri și procesarea datelor personale implicate?

Necesare
Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.
Nume cookieFurnizorScopExpira
Generalegift.roAcest cookie ajută la menținerea sesiunilor utilizatorului deschise în timp ce vizitează un site web și îi ajută să facă comenzi și multe alte operațiuni, cum ar fi: data adăugării cookie-ului, limba selectată, moneda utilizată, ultima categorie de produse vizitate, ultimele produse văzute, identificarea clientului, numele, prenume, parolă criptată, e-mail conectat la cont, identificare coș de cumpărături.480 ore
Statistici
Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii unui site să înţeleagă modul în care vizitatorii interacţionează cu site-urile prin colectarea şi raportarea informaţiilor în mod anonim.
Nume cookieFurnizorScopExpira
collectGoogleEste folosit pentru a trimite date către Google Analytics despre dispozitivul vizitatorului și comportamentul acestuia. Urmăriți vizitatorul pe dispozitive și canale de marketing.Sesiune
r/collectGoogleEste folosit pentru a trimite date către Google Analytics despre dispozitivul vizitatorului și comportamentul acestuia. Urmăriți vizitatorul pe dispozitive și canale de marketing.Sesiune
_gaGoogleÎnregistrează un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care vizitatorul folosește site-ul web.2 ani
_gatGoogleFolosit de Google Analytics pentru a restrânge rata solicitării1 zi
_gd#GoogleAcesta este un cookie de sesiune Google Analytics utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care utilizați site-ul web, care este eliminat atunci când părăsiți browserul.Sesiune
_gidGoogleÎnregistrează un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care vizitatorul folosește site-ul web.1 zi
Conținutul nu este disponibil