• Nou
search

Shoturi personalizate cu tematică de Crăciun nașu și nașa

48,00 lei

Shoturi personalizate cu tematică de Crăciun nașu și nașa 3.5x4.3x5.8 cm

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Odată cu venirea sărbătorilor de Crăciun fiecare dintre noi se gândește la un cadou pe care să îl ofere celor dragi. La noi aveți oportunitatea să faceți acel cadou unicat datorită procesului de personalizare ale produselor.

Shoturi personalizate cu tematica de Crăciun nașu și nașa este un cadou ideal pentru părinții spirituali! Dăruiește aceste shoturi personalizate cu tematică de Crăciun nașu și nașa și transpune aprecierea ta prin acest cadou!

Datorită procesului de personalizare, aceste shoturi personalizate cu tematică de Crăciun nașu și nașa sunt unice și transmit o emoție persoanelor cărora vor fi oferite!

Pe lângă faptul că poți savura o băutură alcoolică sau no-alcoolică, acestea reprezintă și elemente de decor pentru locuința fiecăruia dintre noi!

Modalitate de personalizare

Personalizarea este foarte simpla, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul PERSONALIZEAZA, alegi locul unde doresti sa atasezi poza dorita de tine, dam click pe cautati fotografiile dvs.

Alegem fotografia/fotografiile dorite din dispozitivul folosit (telefon, tableta, computer, laptop, etc)

Fotografia/fotografiile se incarca in siteul egift.ro, alegem fotografia dorita pentru locul droit pe produs. Gata, am create cadoul mult droit

Pentru text

Alegem pozitia unde sa scriem textul sau numele droit, stergem textul sau numele “DEMO” tastam ce dorim sa apara pe cadoul personalizat si gata.

Pozele si imaginiile (culorile) pot diferii in functie de monitor, luminozitate, contrast, etc

Pozele produselor sunt cu caracter informativ

shtprscr001

Fisa tehnica

Material
Sticla
Printare
Sublimare
Continut
shot
Dimensiuni
3.5x4.3x5.8 cm
Volum
45 ml
Finisare
Lucios
Ocazie
Crăciun
Greutate
90 gr

Referinte specifice